BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 28 November 2011

Jangan Tertekan

wey geng, sorry lama tak update blog and tak online.
aku try elakkan sesuatu sebab tu aku lama tak online.
sorry guys :)


aku rase tertekan sangat2 dua tiga minggu nim.
masalah asyik datang dan pergi, macam kad touch 'n' go g2.
damn, I hate this world.
tapi ape yang boley kita buat kan?
this is life, nothing is fair and right. :)
so aku ignore semua masalah tu and teruskan buat bodo jer.
mende lha lagi yang aku nak gitau ni ek?
eh guys, minggu depan aku gi kuantan kot.
nak gi dating~ xD
k lha guys, aku betul2 tatau nak gitau ape. bye :)

0 comments: