BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 6 November 2011

Kantoi Bergayut Sampai Pagi Ngan Mak Aku!!


wey geng.
apa khabar?
lame aku tak update blog.
hey geng.
aku nak share ngan korang ni pasal aku semalam.
semalam kan..
time aku tengah syok bergayut ngan awek aku.
mak aku tetibe masuk bilek.
and jerit. 'FARID!! kenapa kau tak tido lagi hah!?' (dalam bahasa kelantan lha beb).


'owh.. tengah bergayut dengan gewe (awek) rupenyer.. dah pandai bergewe (bercouple) eh? tak padan dengan umur' tambah dia lagi.
aku letak phone and jawab balik 'don't look at me like that.. Abang pon tengah bergayut tuh!'.
Mak balas balik 'abang dengan adik sama naik je. abang jenis ape lah kau nih. tengok tu. adik kau mewarisi perangai kau lah tu'.
then abang jawab 'kalau adik mewarisi perangai ore (saya) ore (saya) mewarisi perangai siapa? mesti lah mak ngan abah.'
mak 'menjawab dih korang berdua nih!'.
aku 'ala mak ni.. macam lah mak tak pernah jadi remaja dulu..'
mak 'dah! pergi tido! esok korang nak bangun pergi solat raya!'.
BAMMM!! bunyi pintu dihempas oleh mak aku.
camtu lah citer die.
k lah guys.
papai :3

0 comments: